Workship

en de Ark

programmeren

of huren?

Er zijn twee ruimten beschikbaar voor uw activiteiten op de Ceuvel. De Ark is een karakterestieke oude woonboot waarin een lange vergader tafel staat. In deze ruimte is er de mogelijkheid tot vergaderen, brainstormen, coaching of lunchen .

Bij mooi weer kun je buiten zitten of een wandeling maken over de Ceuvel.

Het is mogelijk om samen met Café de Ceuvel een lunch ,borrelhap of diner te arrangeren aan het einde van uw activiteit. Voor informatie over het gebruik van onze studio, neem contact op met : info[at]workship.nu of kom naar Broedplaats de Ceuvel.

fb.1

De Workship is een grote studio een aanpasbaar voor elke activiteit. De ruimte is 75 m2 en voorzien met een klein podium voor sprekers of performers. De studio beschikt over een beamer, geluidsapparatuur, wifi, licht, een kleine keuken, tafels en stoelen.


stemp1

De Ark is 40m2 groot en goed voor +/- 16 mensen. Voorzien van een keukentje, wifi en onze bijzondere compost toilet voorzieningen.

stamp3

stamp2

Met het gebruik van onze ruimtes draagt u bij aan de goede doelen van Theatre Embassy.

Theatre Embassy is een Algemeen Nut Beoogde Instelling (ANBI). Wij hoeven geen belasting te betalen over giften. Uw bedrag staat dus volledig tot onze beschikking. En giften aan een ANBI zijn aftrekbaar voor de Schenker.

 

anbi

We zijn ITI-UNESCO lid.

( International Theatre Institute)
logo-ITI

WORKSH!P

De WORKSH!P  is een nieuwe multifunctionele studio In Amsterdam Noord. Het is een inspirerende plek voor workshops, training en uitwisseling.

De Studio  programmeert een kruisbestuiving tussen de  lange  Internationale ervaring van Stichting Theatre Embassy en de idealen van Broedplaats de Ceuvel op het gebied van Cultuur, Ontwikkeling, Duurzaamheid en Innovatie.

De activiteiten zijn ontwikkeld voor iedereen van 6 tot 80 jaar. Kernwoorden voor onze werkwijze zijn: Verwondering, Uitwisseling, Zelfontwikkeling, Verbinding & Inclusiviteit,

Verder geven we trainingen waarin we Tools uit het Theater gebruiken voor Communicatie en Persoonsontwikkeling. Worksh!p trainingen werkt op maat en is geschikt voor iedereen die wil werken aan een betere wereld vanuit zichzelf.

De studio is  100% duurzaam, multifunctioneel en een zelfvoorzienend als onderdeel van de  broedplaats de Ceuvel

De studio kan op aanvraag worden gehuurd en is aanpasbaar op de invulling van de activiteit die plaatsvindt.

 

Voor meer informatie zie: www.workship.nu of info@workship.nu

Voor programma kijk ook op:

https://www.facebook.com/pages/Workship-de-Ceuvel/382502098569752